loading...

دانلود مقالات

دانلود مقالات ، تحقیق ، پروژه

بازدید : 503
دوشنبه 4 اسفند 1398 زمان : 8:09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دانلود مقالات

خلاصه طرح:

موضوع طرح : پرورش و نگهداری زنبور عسـل

ظرفیت : هفتصد کندوی لانگسروت

محل اجرای طرح : قابل اجرا در اسـتانهای آذربایجـان شـرقی، آذربایجـان غـربی، لرسـتان، کردسـتان، مازندران، کرمان، خـوزستان، همدان و اصـفهان.

سرمایه گذاری کـل: 58/416 میلیون ریال

سهم آورده متقاضی: 58/46 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 370 میلیون ریال

دوره بازگشـت سرمایه: 24 ماه

میزان اشتغال زایی : 7 نفـر

مقدمــه :

عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است. اساسا عسل از گلوکز، فروکتوز و منو ساکارید‌ها ساخته شده است. همچنین عسل دارای آنزیم‌های مفیدی از جمله آمیلاز، سوکراز، کاتالاز، پراکسیداز و لیپاز بوده و در رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است. ضمن اینکه مواد معدنی مختلفی مانند کلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، کلر، فسفر، گوگرد و ید نیز در عسل یافت می‌شوند.
عسل به عنوان یک ماده کامل غذایی همچنین دارای انواع ویتامین‌ها (B1,B2,B3,B5,B6,C,E,K)، اسیدهای آلی ( اسید مالیک، وینیک، سیتریک، لاکتیک و اگزالیک ) و پروتئین‌ها بوده و می‌تواند 315 تا 335 کیلوکالری انرژی ( به ازای هر یکصد گرم ) تولید نماید.
از دیگر سو عسل دارای خواص درمانی، ضد عفونی کنندگی و حفاظت از مواد آلی در مقابل تجزیه و فساد می‌باشد. ابن سینا دانشمند بزرگ ایران در کتاب قانون ، در مورد معجون فلاسفه ( تهیه شده با عسل ) می‌نویسد :« ... در هنگام زیاد شدن بلغم، اندرون را تقویت، نیرو را زیاد، اشتها را باز می‌کند، عسل ، خوراکی است که جوانی را جاویدان می‌سازد، حافظه را نیرو می‌بخشد و گذشته را در خاطره زنده می‌کند، اندیشه را پاک و زبان را می‌گشاید.»
کلیه موارد مطروحه ، اهمیت استفاده از عسل به عنوان یک ماده غذایی مقوی و همچنین دارویی طبیعی را خاطرنشان می‌سازند. از دیگر سو با عنایت به رشد جمعیت و تنوع محصولات تولیدی و بالا رفتن سطح رقابت در زمینه عرضه انواع محصولات غذایی ، بهبود مستمر کیفیت محصولات و ایجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردی هستند که بایستی هر چه بیشتر مد نظر قرار گیرند. رعایت این موارد می‌تواند منجر به دسترسی آسان و ارزان مصرف کنندگان به مواد غذایی شود.
طی فرایند پرورش و نگهداری زنبور عسل، همچنین اقدام به ازدیاد کندوها می‌شود که این عمل به منظور ترمیم تلفات و فروش انجام می‌پذیرد. در مناطق گرمسیر حتی می‌توان از هر کندو یک بچه کندو گرفت.
با اجرای این طرح ، علاوه بر کسب سود مناسباقتصادی می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

مناسب برای:

اخذ وام بانکی از بانک‌ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه‌های زود بازده
گرفتن مجوز‌های لازم از سازمان‌های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

طرح توجیهی مجموعه اطلاعاتی است که نشان دهنده کلیه اطلاعات مورد نیاز برای شروع یک کار تجاری تولیدی و یا خدماتی می‌باشد . اطلاعاتی از قبیل سرمایه مورد نیاز ، دستگاه‌ها و لوازم مورد نیاز ، میزان تولید سالیانه و ... تا میزان حقوق و دستمزد در این طرح‌ها تنظیم گردیده است . داشتن یک طرح توجیهی نه تنها برای افرادی که مایل به استفاده از تسهیلات بانکی هستند مفید می‌باشد بلکه برای افرا علاقه مند به راه اندازی کسب و کار نیز ضروری می‌باشد.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

آمار سایت
  • کل مطالب : 14
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 2
  • بازدید کننده امروز : 2
  • باردید دیروز : 2
  • بازدید کننده دیروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3
  • بازدید ماه : 34
  • بازدید سال : 140
  • بازدید کلی : 7320
  • کدهای اختصاصی